Semester ♥

2011-07-05 06:46:48 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Morsning! :)
Va gott jag har sovit inatt, det bästa av allt - Linus vaknade inte för mat förän vid 04 & sen klev vi upp vid 6! Just nu sitter jag med en ny färg i håret, måtte det ta nu. Annars blir det att gå med håret uppsatt tills jag har orken att köpa en ny färg, och det är jag inte så jätte sugen på :-P Haha! Vill ju att det ska bli bra nu. Men det blir vad det blir antar jag, jag kan ju inte styra de så mycket. Men hoppas på bra resultat :)

Sen är det dags att packa ner allt som vi behöver ha med oss. Linus behöver ju extra ombyten, man vet ju aldrig om han får för sig att spy :) Sen har vi BVC tid kl 13 för 8-mån kontroll. Hoppas verkligen Lillprinsen ♥ gått upp i vikt nu. Annars tänker jag kräva en grundlig undersökning av honom så dom får ta reda på varför han inte går upp, nu har vi ändå kört mjölkfritt ett tag, så nu kan de inte bero på de längre. Men vi får se, håll era tummar är ni snälla .

Sen åker vi mot Småland :) Blir att umgås med Lollo & Robban ikväll & imorn blir det High Chapparal med Lollo & Max :) Ska bli jätte kul, nu ska jag gå och kolla om de händer nåt med håret .

Tjingeling .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback