Söndag - 110724

2011-07-24 06:52:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon .
Eller ja, god & god det vettefan.. Sovit skit inatt. Linus vaknade igår kväll och va piggelin, tog en stund innan han tyckte det va dags att somna om, sen vaknade han vid 4 igen och ville äta, och sen halvsomnade om, tills Jörgen kom in genom dörren då blev han helt plötsligt väldigt pigg. Men satte han i sängen med lite leksaker så jag fick ligga och dra mig en liten stund till. Gick upp för en liten stund sen när William vaknade & nu sitter vi vakna, och Jörgen ligger och sover. Vill meeeeeee!! ;)

Igår var jag & barnen hemma hos Elina & David :) Vi fikade & drack kaffe! Barnen röjde gärnet . Sen när vi kom hem var det bara att göra iordning barnen för läggning. Båda två somnade jätte lätt. Samt att sätta igång att städa, för här hemma såg det ut som faaaaaaan . Måttligt kul . men men, bara att få det gjort. Kan inte sätta mig ner och njuta om jag vet att det är skitigt här hemma, eller om de ligger tvätt som måste vikas, då måste jag göra det med en gång. Att ha det stökigt är nog bland det värsta jag vet, jag förstår inte hur man kan leva i stök & smuts? OK, man kan ha det lite stökigt, för barn stökar ju ner. Men, det fins ju gränser . Mina barn är ganska bra på att stöka ner, men då är jag ganska snabb att plocka upp efter dom, dock brukar jag försöka få William att städa & hålla ordning. Och det går ganska så bra om jag hjälper honom, men han vill gärna inte göra det själv.

Vet ni vad? Jag har hittat en sån underbar vagn som jag bara känner att "den måste jag ha" . Det är en Bugaboo Donkey. Det är en monovagn som går att göra om till en duovagn, så jääääkla smidigt. Nackdelen då? Jo, den kostar ca 15.000 :- & har inte kommit till Sverige än. Men gud, va den är snygg & perfekt och jag vill verkligen ha en sån.. Aldrig känt ett sånt Ha begär för en vagn förut, men denna skulle passa mig så perfekt. Man behöver ju inte ha två små för att ha denna vagn, men skulle man nån gång få fler barn och är i behov av syskonvagn så går den lätt göra om det till det :)

 

Visst är den underbart snygg? :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Minns jag rätt så har jag sett något sånt liknande vagn gå runt i Borås, Göteborg.



Har du kollat olika barnvagnsaffärer? Dem kanske har det och det kan vara lätt hänt att man har missat =)

2011-07-24 @ 22:03:40
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar

har ni tänkt skaffa fler barn snart? tänkte på att vagnen är en dubbelvagn å jag antar att william inte åker vagn :p

2011-07-25 @ 08:24:35
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback