Söndag - 110731

2011-07-31 07:41:56 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Så var det den sista dagen i juli månad ?! Vart fasiken tar tiden vägen ? Så imorn är vi redan inne i Augusti . Ja, de är sjukt egentligen hur fort tiden går. Mina små killar är inte så små längre. William fyller 4 år om 3 veckor. Och Linus fyller 1 år om 3 månader. Ärligt talat så tyckte jag inte det var längesen William var en liten plutt, men det va tydligen rätt så längesen.. Nä, jag tycker dom blir stora alldeles för fort! Snart springer väl Linus runt här hemma med och jagar sin storebror ♥ underbara barn!

Natten har varit bra! Och känner mig hyfsat pigg. Dock hade Linus lite svårt att somna om efter sitt vällingmål, så han fick ligga en stund hos mig & då däckade han igen. Nu sitter vi och tittar på "Bilar" & ska väl snart ge barnen lite frukost och sen om Linus vill sova en stund. Han & jag har ju vart vaken lite längre än vad William har vart vaken.

På fredag har Bilar 2 premiär! Jag har lovat William att vi ska se den, ha en riktig mysdag, gå på bio, köpa popcorn o sånt . Så i helgen åker vi ner till Göteborg och går på den! Barnens morbror ska också gå med . Behöver jag säga hur mycket William längtar tills dess? Så nu är det uppladdning här hemma ^^ hehe!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback