Tröttis .

2011-07-28 06:57:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är jag redigt trött :/ Linus har vaknat 2 ggr inatt & ätit :/ Första gången vid halv 2 & sen vid halv 5 . Morgon gjorde han vid 6, så ja.. jag är trött idag! Men piggnar väl till om en stund, fördelen idag är att jag kan lägga mig när han sover sin förmiddags tupplur sen. Kan ju hoppas att han vill sova den lääääänge :-P Haha! Nu röjer han runt på golvet & är riktigt piggelin! :P

Igår var vi på Överby efter att ha lämnat William hos sin faster, men hittade inget direkt :/ Gud va svårt det är att köpa födelsedagspresenter till han i år. Han önskar sig nåt med Bärgarn eller Blixten. Men dom bilarna som finns i butik är antingen  jättesmå, eller jätte stora och kostar upp mot en 600-700 kr & det lägger inte jag på EN bil. Nån måtta får det finnas. Men det är ju enbart för att Cars 2 snart kommer på bio! Jag tror Åhlens hade lite billigare faktiskt, var där för ett par veckor sen, så jag kanske skulle åka dit och kolla idag .

Sen blev det fika & middag tillsammans med Sara & Nicolina, innan vi gav oss hemåt för att Linus behövde sova. Han somnade på 2 röda. Tro jag det, han hade bara sovit 1 timma på hela dagen. Men så är de när man är alldeles för nyfiken . Jörgen åkte även & köpte bilstolen igår. Så nu hoppas vi att Linus ska sitta som en kung i den :) Hihi! Så nu ska man bara tvätta den gamla & lämna tillbaka den till NÄL. Så vi blir av med det.

Igår kväll ringde även min fina pojke & sa godnatt till sin mamma! :) Han hade vart ute och sparkat fotboll med sin kusin Erik. Han hade gjort måååål :) Han hade även fått godis av sin faster som åkt finlandsbåten, samt en Sally bil som han va mäkta stolt över. Hon är ju liksom Blixtens tjej. ^^ Hihi! ♥ Åh, mamma saknar dig prutten! Trots att han bara vart borta i ett dygn, så känns det som en evighet! :-P

Nepp, nu får jag besök av en liten herre som bara ska slå på mina tangenter så det är nog bäst att jag avslutar :)

 


Kommentarer
Postat av: Melissa - Mamma till 2 prinsar - TÄVLING PÅGÅR

vincent är oxå inne i en Cars period allt ska va med Cars på helst eller Barbapapa :p

såg en pytte bil från cars filmen kosta 200kr :O helt sjuka priser enbart för de är från filmer cars andra bilar i samma strl är inte ens hälften så dyra!

2011-07-28 @ 21:44:05
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Sarah

Kan rekommendera cars duplo. Philip har flera av dom seten och han älskar dom, han är ju också tokig i cars och har varit läääänge.

2011-07-30 @ 10:13:45
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback