Almost Bedtime

2011-03-14 22:49:23 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll! Dagen har flytit på ganska så bra.. Efter att jag hämtat mitt sandmonster på dagis. (ja det var sand överallt) Så tog vi en promenad hem till Emilis & Alvin. Pojkarna busade järnet och vi drack kaffe och tjötade skit ;P Hehe! Sen knallade vi hem igen och jag satte igång med tvätten, jäkla tur att jag hade bokat tvättstugan idag så han kan ha på sig rena ytterkläder imorn till dagis. Sen åkte Jörgen till jobbet :/ Men bara två nätter kvar sen har han frivecka :) Underbart!!

Sen fick vi besök av Sarah & hennes familj =) Drack kaffe och pojkarna levde loppan! Bebisarna hängde bara med och vara gosiga! Linus fick även testa några min i gåstolen idag. Han tyckte det var skoj, speciellt att få titta på den roliga lekbrädan framför, men den som tyckte det var allra roligast var William :) Haha! När dom sen åkte hem, däckade båda barnen, William i soffan och Linus vid tutten..

Så lite egentid har man fått ikväll , och jag har spenderat den i soffan, tittandes på "En unge i minuten" . Jag är sååååå sugen på en till graviditet och förlossning så ni anar inte. Får väl se om jag lyckas övertala Jörgen till en bebis till nån gång i framtiden. Jag vill ju helst ha 3 barn. Men nu är jag väldigt nöjd med mina små pojkar! Men den som lever får se,

Imorn är det Neo besök & föräldrafika som står på schemat! Annars är det rätt lugnt, men nu ska jag däremot gå och lägga mig, för William vaknar väl vid 06 som en klocka. Innan dess ska väl Linus tutta under natten. Tur man funkar som en robot mer eller mindre nu för tiden! ;)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback