BVC - 5 månader

2011-03-21 21:14:12 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på BVC .
Och idag vägde Linus 4790 gram . Nu hade Linus ökat 390 gram på 2,5 vecka! Så skönt att se att vikten går uppåt igen! :) Antagligen hade han bara en liten dipp, men nu är den på väg upp igen. Superskönt! Den har ju vart ett litet orosmoment ett tag, men nu verkar allt bra igen! Så nu kan man släppa oron o bara amma på som vanligt! :) Han var 61,7 cm . Så han har vuxit 4 cm!!! oj oj oj.. Min fina kille! Inte konstigt att 56 kläderna börjar bli små nu ;P Hehe!! Homf var 41,5 :) Så ja, visst hade han vuxit! :)

Sen var det dags för vaccinering . Första sprutan sa han inte ett knyst av, men den andra pep han till lite. Men blev tyst så fort jag tog upp han. När vi kom hem tog hela familjen en tupplur och sen var det dags att hämta William på dagis, och han har vart överjävlig idag. Brytit sönder bågarna på mina glasögon, och gjort allt som vi sagt nej till. Tur han är så go annars :)

Linus fick feber nu ikväll . 38,5 . Så han har vart lite gnällig, vilket är helt förståligt, det spänner nog i låren på honom. Men lite tutte och närhet från mammsen gjorde susen, då somnade han så gott så :) Nu sitter jag och tittar på "En unge i minuten" och blir alldeles blödig.. Speciellt nu då de är en mamma som ska föda i vecka 27, och kommer ju garanterat få ligga inne på en Neonatal Avd. Ja ni vet nog mina känslor för Neo vid de här laget . <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback