Fredag - 110311

2011-03-11 08:46:22 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God morgon! Ännu en pissnatt.. =/ Linus somnade runt 20-tiden igår, sen har han vaknat ganska ofta men bara för o få vara nära, varken hungrig eller nåt sånt. Så fort jag lagt han i min famn har han somnat igen. Men sen har han bökat inatt så det blir inte så många timmars sammanhängande sömn, men det är väl så under spädbarnstiden. Vi var ju väldigt bortskämda med William, det va inga många vaken nätter där inte. Sen orkar man mer än man tror trots dåligt med sömn.. Jag har nog sovit 6 timmar i sträck som mest sen Linus kom. Men jag klagar inte, absolut inte. Jag älskar att få vara med honom, men nån gång hade det vart skönt o få sova lite längre.

Kan väl glädjas åt att det är Fredag iaf :) Och det innebär att Jörgen slutar tidigt ikväll (Runt 21) Så ikväll slipper jag sitta ensam hela kvällen, den senaste tiden har jag känt mig väldigt ensam på kvällarna. Barnen somnar ju oftast vid 20-tiden och då sitter man här ensam, kollar på TV eller sitter vid datorn eller pillar med nåt hemma. Men det blir så tråkigt att inte ha nån att prata med, även om jag har vänner jag kan ringa och även Jörgen.. Så blir det ensamt, man saknar sällskap.. Men så är det väl :/

Igår hade vi besök av Sofia & barnen! Jätte trevligt att tjöta bort några timmar. Idag klev vi upp kl 6 :/ Jag är trött och seg. I helgen har vi inga som helst planer, det blir nog rätt lugnt för våran del. Får se vad vi hittar på helt enkelt =) Nej, om man ska lägga sig och lata sig på soffan lite. Linus sover i vagnen och William leker inne på sitt rum.

 

- Han nämns inte så ofta i bloggen, men han finns här hemma, lilla pälsbollen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback