Fredag - 110325

2011-03-25 08:41:51 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Morrn! :) Igår hade vi en helt underbar dag. :) Vi började våran morgon med att gå hem till Sara & Nicolina. Åt frukost, drack kaffe . Sen packade vi in alla barnen i bilen och åkte ut till Saras mamma där vi först fixade lite lunch, men det var mycket roligare och mata hunden med det än att äta själv =P Sen gick vi ut i det underbara vädret, barnen hoppade studsmatta, och lekte och sprang runt på deras tomt. Gud vad man vill ha hus själv efter man har vart där ute. Känns rätt surt att bo i lägenhet då. Men nån vacker dag kanske?

När vi kom hem fixade jag lite middag . Men det dög inte för herrn heller . :/ Sen blev det en promenad till kiosken med Sara & Nicolina + Rocky innan läggdags. För att hämta ut ett paket från H&M.  William somnade som en stock på soffan o Linus i min famn, dock vaknade han ganska ofta och drömde :( Har väl vart ganska mycket intryck för honom kan jag tänka mig.

Han har väl sovit lite sådär inatt . Var vaken en stund mellan 03-04. Och nu sitter vi här och väntar på att det ska komma några gubbar och byta våran kyl & frys som verkligen går på sista versen nu. Får se när dom dyker upp. Sen tänkte jag ta med mig barnen till Överby och se om jag kan hitta nåt till imorn, jag och Jörgen ska ju åka iväg och bo på hotell, få lite spa behandling, äta & dricka gott. Dock har jag lite ont i magen över att jag ska lämna bort barnen, kommer bli lite jobbigt fär tuttisarna med att inte få amma på så länge, men pumpen får åka med så jag kan pumpa och slippa sprängas .

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sarah

Jättefina kläder, väntar också på ett paket från hm dom har fått in mycket fint nu =)

2011-03-25 @ 10:10:23
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback