Linus är sjuk :/

2011-03-07 11:14:46 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Vilken jobbig natt vi haft, ja speciellt Linus. Skulle natta han igår som vanligt. Gick inte alls.. Vid midnatt var han fortfarande vaken, testade ALLT, inget gick så det har inte blivit mycket sömn inatt för min eller för Linus del :/ Imorse var jag ett vrak, han har hostat, hostat, hostat och åter igen hostat. Tog tempen imorse och den visade 38,7 grader . Så han fick en alvedon, sen ringde jag till barnmottagningen och vi fick komma dit för en koll. Men det visade inget tokigt, tack o lov! Men vi skulle avvakta i ett par dagar och skulle han bli sämre skulle vi komma in igen.

William är på dagis nu, och sjuklingen ligger och sover . Kan han behöva efter denna natten som var. Han ligger inbäddad varmt o gott i vagnen. Läkaren tyckte vi skulle låta han sova ute om vi hade möjlighet till det. Eftersom den friska luften är bra för hans hosta och för luftrören.

Vi hade tänkt att åka och bowla idag, men vi får se hur det blir med det nu. Annars får Jörgen och William åka själva.. Men får se vart Linus feber tar vägen först. Om jag och han kan följa med .


Våran glada skruttas <3

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja det är ju det! Sen får jag för mig att amningsbarn kanske vill äta oftare?

2011-03-07 @ 17:39:03
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: nalle333

Hoppas han kryar på sig! Verkar vara många sjukdomar som "springer" omkring bland alla kids nu.. :/

2011-03-07 @ 20:27:20
URL: http://www.nalle333.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback