Söndag - 110306

2011-03-06 08:52:51 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon ljuvliga söndag ! :) Igår var det lugna puckar, Linus sov i 3 timmar ute i vagnen på balkongen, han sover så sjukt mycket bättre utomhus än inne, och varför inte låta han sova ute då? Lägger jag han inne så sover han MAX 15 min, medans i vagnen såååå mkt längre. Anw, så när Jörgen vaknat så åkte vi ner till Överby för Jörgen skulle köpa sig nya byxor, tog Linus i bärselen och han älskade det :) När han fick sitta framåt och kika på allt runtomkring, han var helt sprallig, pratade med allt, och benen gick i ett på den lilla busen! :) *Sötfis*

När vi kom hem satte Jörgen igång med maten, stekt torsk, potatis & äggsås! Mumma! Och jag började tvätta när han gick o la sig för att sova lite innan han skulle åka och jobba. William somnade vid 20-tiden, Linus somnade runt 21 och under tiden satt vi och kollade på Melodifestivalen, när den sen var slut så kröp jag i säng för att få sova lite. Man vet ju aldrig hur natten kommer bli med en liten busig bebis. Med William vet man ju oftast hur han kommer sova.

Linus vaknade runt midnatt och ville komma över till sin mamma och snutta tutte.. Och sen somnade vi om och sov tills William kom in imorse, vaknade av att han stog och viskade till sin lillebror, att han älskade honom. Åååh så sött! Han är verkligen helt kär i sin lillebror, tidigare imorse så satt han och pratade med Linus som låg i babysittern, så sitter han och säger "Nu kommer den och tar dig, så nuddar han hans näsa och säger pip pip" Och Linus skrattar som bara den, skiner upp som en sol när han ser sin storebror. Riktig syskonkärlek de där, får hoppas att det fortsätter så när dom båda blir större också!

Nu ligger Linus ute och sover i vagnen, och William kollar på Batman, vi ska snart gå ner till tvättstugan igen och lägga i en ny maskin tvätt, så när Jörgen sen vaknar har jag ett berg av tvätt att vika, mindre kul om jag får säga det själv, men annars blir de nog rätt lugnt idag, blir nog en promenad i det fina vår vädret i eftermiddag!

 

Någon behöver klippa sig ;P


Kommentarer
Postat av: Sarah

Gud vad lik dig han var på det kortet, det är han visserligen annars också =)

2011-03-06 @ 10:14:03
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Vera & Marcus!

Han är bara så härlig William alltså:) Tycker han passar så fint med lite längre hår faktisktL Men på Sommaren & våren kan man ju snagga honom...



Linus är lika härlig han med:)



Ha En Trevlig Dag! Kram Vera & Marcus...



P.s Varför inte så många bilder på William längre?:( D.s

2011-03-06 @ 13:58:02
Postat av: Emma

Hahahaha jo jag vet. Men nu har vi besämt oss. Va fan, man kan ju inte gå upp på trottoar ensengång utan att behöva hålla duner hårt i vagnen så den inte välter (3 hjuling)..Helt otroligt! Och inte stå själv på bussar m.m. Haha!



Vet ingen färg än. Blir nog en begagnad och då tar vi den som känns bra, hihi! Men svart med någon färgklick vill jag ha =)

2011-03-06 @ 14:05:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback