Stenungsbaden

2011-03-28 09:24:19 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vilken underbar helg vi har haft :) När vi kom till hotellet och checkade in, så la sig Jörgen och vilade lite grann, jag skuttade in i duschen och sen gjorde jag mig iordning, det tar ju lite längre tid för mig, som ska fixa hår, smink, kläder .. heheh =) Vid 19 hade han bokat bord i Restaurangen. Vi åt, pepparstek med klyftpotatis stekta rotfrukter & rödvinsås :) Riktigt gott var det ! Även om det kostade därefter. Sen slappade vi på rummet och myste och hade det gott . Somnade gjorde jag runt 01 och sov till kl 9 . Skönt att få sova ut!

Sen var det dags för den goda hotellfrukosten =) Mmm, så smarrigt! Sen testade vi på deras SPA . Underbart!! =) Mådde verkligen som en prinsessa!! Sen checkade vi ut och åkte för att hämta våra älskade barn . Som jag saknat dom, och brösten sprängde trots att jag pumpat ut en massa. Så det var sååå underbart att få sätta sig och amma . Sen var vi även en sväng på kalas igår.

Morgonen började skit , bokstavligen talat . Vi har bajs i hela badrummet. Det har gått från avloppet och upp i badkaret och ut i hela badrummet . Så rörmockaren har precis varit här och rensat avloppet, så nu ska Eidar få skicka hit en städfirma som ska sanera vårat badrum då vi inte bör vistas där öht pga alla bakterier som är där inne just nu . :/ Åh gud va vidrigt de är . Hoppas dom kommer snart så man kan använda badrummet .

Annars blir dagen lugn, det går fortfarande magsjuka på dagis så William är hemma denna veckan med . Jörgen mår dåligt så han är hemma också .


Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

härligt med lite egentid som par =)

tråkigt att komma hem till ett minst sagt skit badrum men hoppas de blev fixat bra så ni kunde använda de snabbt

2011-03-29 @ 16:44:55
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback