Tisdag - 110322

2011-03-22 09:33:37 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll! :) Varför måste dagarna gå så fort när Jörgen har frivecka? Imorn ska han tillbaka till jobbet igen :/ Tråktråk, men nån måste ju jobba i det här hushållet . I förmiddags åkte vi ner till Överby tillsammans med Sara & Nicolina för en frukost tillsammans med Sofia & Liam . :) Det blev en god sådan på Espresso House, sen kikade vi lite i affärer innan Jörgen kom och hämtade oss, samt att vi handlade lite på Maxi innan vi åkte hem .

Sen kom Sofia + barnen upp på en snabbfika efter dagis. Hennes stora pojk går på dagiset under oss. Så de är nära och bra . William har vart hemma från dagis idag, då det går magsjuka på dagis, igen! :/ Suck! Så han har vart ganska så bångstyrig idag, så vi har pratat med dagis och frågat om dom märkt detsamma där, men det hade dom inte. Inte på det sättet mer än att han har fått ett jävla humör när han får en tillsägelse, men så är det väl. Det är en jobbig ålder för både han och oss. Men hoppas det blir bättre nu, fast att han vart väldigt svår dom senaste två dagarna. Men, ja vi får se !

Nu sover både barnen, så sköönt! Sara ska strax komma hit på en kaffe & lite fika. Jag som inte ska äta sånt, men men ! Man lever bara en gång! hehehe. Nä, om man skulle sätta på kaffe då ! :)

Kommentarer
Postat av: Martina

fin lägenhet din bror säljer!



känner igen de där med att dagarna går fort när man har sin kärra hemma:S då springer dem men när amn är själv hemma går de lite saktare. kan man inte vrida ner tiden lite liksom.



låter som ni hade en mysig dag:)



hare goott

2011-03-23 @ 06:37:42
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: nalle333

"Inte ska äta sånt"? Äsch, ät och njut ;)

2011-03-23 @ 10:09:59
URL: http://www.nalle333.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback