Torsdag - 110310

2011-03-10 09:05:31 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God morgon! Natten har varit sådär :/ Linus vaknade vid 02 sen hade han svårt o somna om.. Han ville inte äta eller snutta, så imorse när vi gick upp hade jag två sprängfyllda tuttisar. Mindre kul, men då ville Linus äta så vi löste det problemet ganska fort. Så när vi klev upp och lillfisen var hyfsat nöjd passade jag på att ta mig ett bad, underbart! Lite jobbigt är dock att jag tappar så jävla mkt hår när jag badar/duschar! Känns som jag tappar halva håret varje gång. =( Men vad ska man göra? Det tillhör väl..

William hade haft det jätte kul på Bio igår :) Han var där med dagis igår och såg på Bananer i pyjamas . Var dock inte lika kul o gå o hämta han på dagis igår, för det snöade massvis! Nu snöar det igen, tröttsamt! Kan inte snön bara försvinna? Vill inte ha det här skit vädret längre. Vi har fan haft snö sen Linus kom och han är snart 5 månader. =/ GE MIG VÅR NU!! Det är väl bara att fortsätta drömma antar jag ?

Idag ska vi inte gå utanför dörren.. Kl 12 har jag bokat tvättstugan, så vi kan få lite rena kläder . Just nu sover Linus, han har sovit i ca 1 timma, kan han behöva. William stojjar runt som vanligt. Hade det inte snöat så hade vi nog besökt Öppna Förskolan men jag känner inte riktigt för att gå ut idag. Vi får roa oss hemma helt enkelt! :)


Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Hade samma problem med håravfall när jag ammade. Tort som bara den blev det också, men när de fortsatte även efter amningen bytte jag shampo. Tresemme blev räddningen : )

En sådan flaska räcker för mig i ca 4 månader och är drygt som fanken. Ett litet tips, kan ju hjälpa att hålla lite hår kvar ; )

2011-03-10 @ 09:50:22
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag tappar också massor med hår, man tar väll igen det man inte tappade under graviditeten antar jag, tappade massor efter Philip också.

2011-03-10 @ 11:23:35
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: nalle333

Här har du en till som höll på att bli flintis,haha! Tappade kopiöst mycket hår under hela amningsperioden.

2011-03-10 @ 12:08:19
URL: http://www.nalle333.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback