BVC - 6,5 månad

2011-05-03 19:50:16 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har vi varit på BVC :)
Tycker det alltid är lika trevligt, våran BVC sköterka är så himla snäll och go, väldigt lättsam att prata med, och man känner sig aldrig direkt dum. Vikten hade han ökat massvis på. Han väger numera 6000 gram! För en månad sen vägde han 5260 gram. Så det har hänt en hel del på vågen. Det gillar vi! Gör nog en hel del att han börjat äta mat nu :) Det sa hon med . Längden var 64,5 cm! Han växer som ogräs nu, våran lilla skruttas <3

Nästa gång vi ska dit är han 8 månader. Nu vet jag ju att allt går åt rätt håll, det är ju nåt som alltid funnits som en oro på oss. När det gäller hans vikt. Men nu kan vi släppa den oron, han äter som han ska och är precis som han ska. Visade även filmen för henne där Linus krålar, och hon tyckte inte alls att det ser ut som om det är långt kvar tills han kryper :P Hehehe..

När vi kom hem hade jag fått ett inte så trevligt brev på Posten. :/ Vi har ju ansökt om en barnförsäkring till Linus via vårat försäkringsbolag, idag fick vi veta att vi fått avslag, att vi inte kommer få ha en barnförsäkring på honom. Anledningen? Tillväxthämning! Och att dom ska ompröva det om 18 månader. Jag tycker ju inte att det är ett okej sätt alltså. Då dom grundar ALLT på hans låga födelsevikt, så jag ringde upp dom och frågade vad dom grundade sitt beslut på. Fick till svar att dom vet ju inte hur han utvecklas, så då tyckte jag att dom skulle kontakta vårat BVC så får dom ju se hur bra han utvecklas. Jag menar, han är precis lika långt utvecklad som barn i hans ålder. Hans enda "problem" var ju låg födelsevikt, det var ju aldrig några problem med honom, han var aldrig sjuk. Han var bara liten. Som läkaren sa innan vi åkte hem från Neo. - Han är liten, men perfekt . Men hon skulle gå igenom allt igen och sen skulle hon höra av sig imorn, så får väl se vad hon säger då. Tycker bara det är dåligt att neka nån försäkring pga låg födelsevikt när han för övrigt är helt frisk.

 

Våran perfekta bebis!!


Kommentarer
Postat av: Josefina Larsson

Utan tvekan PERFEKT! :)

2011-05-03 @ 19:55:30
Postat av: Tina

Söt han är och skönt att han växer på så bra! :) Om ni mot förmodan inte får försäkring via dom så ring något annat försäkringsbolag och kolla. Man måste väl kunna få sitt barn försäkrat. Och som du säger så är ju Linus helt frisk! Kram

2011-05-03 @ 20:06:56
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Linda!

Tänkte på en sak.. Dom tabletterna du fick för att bli med barn.. Gjorde dom att du hade liten livmoder? Eller vart de bara så?

Kram

2011-05-04 @ 10:23:36
URL: http://asomilinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback