Föräldrafika

2011-05-24 22:01:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll :) Idag har vi haft några mammor här på föräldrafika . Många barn, och trevligt att träffas och samtala :) Jätte trevligt. Planerade in lite nya fikor för föräldrarna som ligger inne på Neo :) Men just nu håler jag tummarna för min vän som är inne på förlossningen och ska föda sitt andra barn i v 34 :) Hoppas allt går bra, och att ni slipper stanna så länge. Antar att lillbebisen kommer bli inlagd på Neo, men dom är så sjukt duktiga där, dessutom jätte trevliga. Ja, jag älskar personalen där :) hihi.

Efter att William kom hem från dagis, har vi gjort absolut ingenting. Jörgen åkte till jobbet vid 17 sen var det dags att lägga Linus som var superduper trött, men innan dess så tog han sina första riktiga krypsteg :) Upp på knäna, sen kröp han 3-4 steg :) Mammas duktiga prins ♥

William somnade strax efter 20-tiden idag. Han hade sovit en stund på dagis idag när dom hade haft avslappningsövningar och då stenslocknade han. Anw, så somnade William i våran säng ikväll, på pappsens kudde. Nu har jag precis kollat på Desperate Housewives och ska väl strax krypa ner hos min son och hoppas på en god natts sömn :) Vill även be er checka in min vän Saras blogg, nystartad och den hittar ni -> Här ! Lämna en kommentar vettja ;)


Kommentarer
Postat av: mette-lise

Vad kul att du är så nöjd med personalen hos oss:)

2011-05-25 @ 09:33:16
Postat av: Sarah

Jag har hört lite blandat om personalen på neo, beror väll på. Men oftast är det väldigt goa personer som jobbar där, även på vanliga BB avdelningen var dom flesta (inte alla) heeelt underbara!

2011-05-26 @ 00:03:01
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback