Lördag - 110514

2011-05-14 07:35:46 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Good Morning folks ;) Kvällen igår spenderade jag framför datorn tittandes på Vampire Diaries , säsongsavslutningen på säsong 2! Dock var det ett riktigt snyft avsnitt, kan ju säga att det rann ett par tårar ner för min kind, och nu får man vänta ända till Septmeber på säsong 3! :/ Segt!

Barnen gjorde morgon kl 5 :/ Verkar som det blivit en vana för dom båda två . Tycker lite synd om mig själv som inte alls är någon morgonmänniska utan som gärna sover på morgonen. Men tyvärr så bestämmer ju inte jag, så det är bara att pallra sig upp när dom vaknar! :/ Jörgen kom hem i samma veva som dom vaknade så nu ligger han och sover, är inte alls avundsjuk! Ska nog ta mig en tupplur sen när han vaknar om jag fortfarande är trött då. ;)

Annars idag är planerna få, ska försöka tvätta sen.. Det är fullt i tvättkorgen nu igen. Så lika bra att ta tag i det där. Även om de är mindre roligt, behöver åka och köpa presentpapper med, då jag behöver slå in Nicolinas andra paket för hon ska ha kalas imorgon. Och vi har inget hemma. Nej, ska ta med mig William ner och se om de finns nån tvättid, Linus ligger och nanar, men han vaknar nog snart då han sovit i 20 min nu.


Kommentarer
Postat av: Jenny - mamma till Emma 6 år & Oskar 8 mån

Ja, jag såg också avsnittet igår och håller med dig...segt att behöva vänta till september...men men True Blood börjar ju snart så man har något att se i sommar :P

2011-05-14 @ 11:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback