Lördag - 110528

2011-05-28 07:37:21 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God morgon! Idag fick jag sova till 06, och allt är bättre än 05 ;) Haha! Då kommer jag upp ur sängen utan att vandra som en zombie ;) Linus var lite hungrig och ville ha välling, och strax därefter kom William upp när han hörde att vi va vakna :) Igår var vi på Överby hela dagen, Linus fick lite sommarkläder & William kalsonger . Mamman hon fick ett par leggins :)

Sen var det bara att sätta igång med tvätten :) Hann inte klart så jag har bokat tvättstugan idag med. Så allt blir upptvättat. Jörgen jobbade igår så jag var ensam med barnen, fast dom sov när han åkte till jobbet & nu ligger han och sover, William sitter och äter frukost . Och det gör jag sen när Linus ska ha sin gröt. Har så svårt för att äta tidigt på morgonen.

Just nu ligger Linus på golvet och "kryp tränar" Och han är så dutti såååå lillprinsen! Idag är det cruising här i stan och vi åker nog ner en sväng i eftermiddag så William får se på raggarbilarna :) Ja, det är väl ungefär det vår helg består av, Jörgen ska jobba ikväll med :/

 


Kommentarer
Postat av: Emelie, Mamma till David

Jag med :D Speciellt färgerna! Funderar på att ha ett till meandi party i höst så att man kan ta del av den kollektionen :)

2011-05-28 @ 20:07:03
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback