Lördag 7/5

2011-05-07 21:16:28 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll :) Idag har vi haft en heldag utomhus :) I förmiddags gick vi till lekplatsen och busade tillsammans med Sara & Nicolina, var där i ca 3 timmar. Sen va Linus less och hungrig så det blev att traska hemåt, så han kunde få lite mat i magen, han passade även på att nana i 40 minuter. Tröttfisen <3 Åkte ner en sväng till ICA Maxi så William kunde få sig lite lördagsgott och jag behövde köpa mjölk o bröd hem. :) Så det har vart en fullspäckad dag =)

Igår var vi hemma hos Sofia på lite lunch & playdate! Får passa på nu innan dom flyttar till huset, då blir det nog inte att man kan ses lika ofta, nu bor dom ju bara tvärs genom skogen. :) Kvällen spenderades sen hos Sara, drickandes kaffe och tjöta skit, as always :) Hihi.

Jörgen har grejjat med bilen heeeela långa dagen, och nu börjar han få ordning på skiten. Kan ju hoppas att den är körduglig inom kort, man känner sig ganska så handikappad utan bil, nu har han visserligen lånat sin lillebrors bil under tiden våran vart trasig, men det känns bäst att ha sin egen och inte vara beroende av andra, så tycker jag iaf. Så hoppas vi att den kan hålla ett tag nu utan en massa krångel.

Imorn ska dom ha "Gårdsfest" här uppe på Höjden, ponnyridning o lite sånt. Samt att Det stora sångkalaset ska komma. Och det vill nog William gå och titta på, så det ska vi göra på våran söndag. Hoppas ni alla har en underbar helg, för det ska vi ha =)

 

 


Kommentarer
Postat av: Erika

Så söta bilder!

2011-05-08 @ 11:13:21
URL: http://www.mylittlewords.se
Postat av: Liza, Love och Moas mamma!

Söt han är Linus! :) William oxå så klart men han ser man ju inte så bra på den bilden.-.hehe

Hoppas bilen blir klar snart!!

2011-05-08 @ 21:08:36
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback