Måndag - 110516

2011-05-16 12:57:21 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå :-) Igår kväll satt vi allesammans och tittade på Hockeyn, vilken utklassning. Finland vann med 6-1! Rena utklassningen! Sen somnade jag i soffan ^^ . Imorse skickade jag upp Jörgen med barnen medans jag låg kvar i sängen till 8, sen var det dags att göra iordning William för dagis. Jörgen berättade att imorse hade William bajsat på toaletten. =) Gud, va glad jag blir för hans underbara framsteg, han är såå duktig! Så idag gick han till dagis utan blöja, jätte stolt! :) Nu är det nästan en kamp att få på han blöjan inför natten för han vill inte ha på sig den :P Haha!

Annars har vi inte gjort så mycket, är precis hemkomna från affären. Var tvungna att handla lite bröd & mjölk. Och snart ska Jörgen åka och hämta William på dagis. Så får vi se om det skett nån olycka, det är ju på dagis den största prövningen sker, då han kanske glömmer bort att kissa för han blir så inne i leken, men vi får se. :) Olyckor får man ju räkna med i början, men han gör sitt bästa så jag är superduper stolt! :)

I eftermiddag ska jag vara barnvakt en liten stund åt Seth & Liam :) Deras föräldrar ska på utvecklingsamtal på dagiset under oss, och William tycker ju om att leka med Seth så varför inte? =) Sen är det jobbdags för Jörgen igen, men denna veckan kör han eftermiddag så då får vi träffa han lite mer . Nej, nu ska jag nog byta sängkläder i våran säng . ;)


Kommentarer
Postat av: Anna

Kul när det går frammåt med potträningen!

Men varför inte låta han vara utan blöja på natten när han nu inte vill ha den på sig?

Kasper var 1 år och 8 månadeer när han sa till att blöjan var dum sedan dess var han bjöjfri! Bara ett tips, kanske William känner sig säkrare? =)

2011-05-16 @ 13:29:19
URL: http://alinds.blogg.se/
Postat av: Sarah

Det låter ju verkligen som att han var redo nu! Tycker det är bra att man väntar tills barnen själv är redo, mindre stress för både barn och vuxna =)

2011-05-16 @ 14:33:03
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback