Playdate

2011-05-12 22:50:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


i förmiddags var vi ÖF i kyrkan, men det va inget att ha idag. Konstig stämning o lite så :/ Andra gånger vi vart där har det vart mkt bättre. Jag är ju inte så mkt för när dom ska tvinga in en i kyrkan och sjunga "gudsånger" . Då jag själv inte har den tron. Klandrar inte dom som har det, men jag gillar inte det. Efter det följde vi med Kajsa på en kopp kaffe :) Barnen busade på hennes baksida, sen var det dags att gå hem så William fick lite mat i magen, men när vi kom hem så var han så trött så han stupade i säng, inte likt honom, men han gick och la sig frivilligt. ;)

Sen åt vi lite när han vaknat, innan vi åkte ner till affären och handlade lite snabbt innan Sofia & barnen kom på besök =) Sen var det dags att lägga Linus. Han somnar ju alltid runt 18, då han inte sover ngt på dan knappt så stupar han i säng vid 18 :/ William somnade inte lika tidigt idag, men vid 19.30 tog John Blund över.

Sen dess har jag grejjat lite här hemma som alltid på kvällarna :) Imorn blir det playdate med Sara & Sofia + barn. Och Jörgen ska jobba hela långa helgen :/ tråktråk . Men så är det. Jag & barnen får hitta på nåt annat skoj :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback