Tisdag - 110517

2011-05-17 22:34:05 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll allesammans :) Idag har vart en lugn dag, jag har tvättat lite granna, lika bra att rensa upp i tvättkorgen, så man slipper de där berget som gärna växer ganska så lätt hemma hos oss . Pillat o donat här hemma. Satt i förmiddags och knåpade ihop ett videoklipp med foton på Linus. Har gjort ett likadant när William var bebis, så kan va kul att ha ett på Linus också som han kan få se sen när han blir större . William har vart på dagis och lekt med sina kompisar :) Så ja det har vart ganska lugnt här hemma =)

När han kom hem från dagis satte jag igång och gjorde middag till oss två. Och Jörgen åkte till jobbet, han med lite lek med Nicolina. Han gick till lekplatsen med Toni & Nico, men fick gå hem sen för de skedde en liten olycka ute, antagligen tänkte han väl inte på det. Men de är ju så lätt hänt. Annars har han vart helt torr idag, mammas duktiga prins! ♥

Nu ska jag strax krypa ner i den goa sängen och se till att få några timmars sömn, man vet aldrig hur länge mina kära barn låter mig sova, så det gäller att passa på. Nej om jag skulle avsluta här, det kommer ju en morgondag också .

 

Sara klädde ut Linus :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback