BVC - 13 mån

2011-11-28 21:07:05 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Imorse var vi på BVC för att väga & mäta Linus. =)
Idag vägde han 7805g & 73 cm ♥ Växer på bra min lilla skruttas! Vi är jätte nöjda med detta, så nu får det dröja 2 månader tills nästa kontroll :) Nu följer han sin kurva igen, och det är huvudsaken! :) Man kan ju inte räkna med att han ska vara som jämngamla barn. Huvudsaken är att han växer våran lilleprins ♥

Annars har det vart bus & lek med Sara & Nicolina . Dom har lekt väldigt bra idag tycker jag. Fick bli middag tillsammans idag i form av kinamat :) Yummie! Det va evigheter sen jag åt det nu, så det satt fint i magen. Sen fick det bli lite kaffe innan dom begav sig hemåt och mina huliganer skulle sova :) John Blund kom strax efter 19 idag! Så här sitter jag i min ensamhet.. Jörgen kör natten denna veckan :/ Lite långtråkigt hemma själv, men de får ju gå.

Imorn hoppas jag William kan gå till dagis. Han längtar efter sina kompisar där! Men får ringa och höra till morgonen om det är "säkert" från magsjuka. Han fick vara hemma idag, just in case det fanns bassilusker kvar. Magsjukan slog verkligen ut hela dagiset förra veckan. I fredags hade dom haft 4 barn på hela avdelningen. Hoppas ju innerligt att vi slipper det, känner mig inte så sugen på att torka spy om jag ska vara helt ärlig.

 

 

Älskar hans "fula" miner ;)

 

 



Kommentarer
Postat av: Linda!

Tänkte på de med tillväxthämning.. Är man alltid liten då? Typ när Linus är 15 så kommer han vara mindre än dom andra? Eller växer man ikapp sånt?

2011-11-28 @ 21:28:21
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: Linda!

Okej då hänger jag med =)

Fint du gjort om bloggen =)

2011-11-29 @ 15:27:24
URL: http://asomilinda.bloggplatsen.se
Postat av: JohannaJ

Åh, så skönt att han följer kurvan :) Av vad man sett av den lille parveln så verkar det ju inte gå någon nöd på honom <3

Josefine var så lycklig över att ha varit på dagis idag. Det var en mycket trevligare medgörlig liten skrutta här hemma på eftermiddagen.

2011-11-29 @ 21:01:33
URL: http://jojossmultronstalle.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback