Det blåser storm .

2011-11-26 22:53:41 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Hallå nu är jag tillbaka!
Igår kväll drabbades jag av kraftig magkatarr, har nog aldrig haft så ont i min mage. Inte ens när jag mådde som sämst av min glutenintollerans hade jag så ont i magen, låg hela kvällen + natten . Tills Jörgen sa att det kunde vara magkatarr och jag tog en magtablett. Så ja, nu har jag överlevt min första magkatarr. Usch säger jag bara! Tack o lov har min mamma vart här och tagit hand om barnen så jag kunnat vila mellan varven.

Igår spenderade jag iaf hela dagen på Gekås och fick köpt en hel del julklappar till barnen. Jag är riktigt nöjd med inköpen och det är så skönt att ha kommit en bit på vägen. Är väl inte helt klar, utan lite småfix som ska till också :) Och sen är det alla Jörgens syskonbarn kvar, men jag har inte en aning om vad vi ska köpa än så jag får klura lite på det först ;)

Idag har det vart fullt ös. Va nere i stan en sväng, Jörgen skulle klippa sig och jag ägnade mig åt lite snabbshopping. Köpte mig ett par ribbstickade strumpbyxor, ribbstickade knästrumpor & en klänning :) Sen va det storhandling på schemat och nu är både kyl & frys fulla =) Skönt! :)

Imorn ska vi på familjefest på Stenungsbaden. =)
Ska bli trevligt. Nu ska jag sätta mig och se på lite webbtv! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback