Familjefest på SYC

2011-11-27 21:16:00 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag har vi haft en mysig första advent ♥
Vaknade strax efter 7 av att Linus var pigg & alert :) Vi åt en mysig frukost tillsammans och tände det första ljuset i adventsljustaken. Sen stog det bus på schemat för mig och lillprinsen innan han somnade för sin förmiddagslur :) Då passade jag på att ligga i soffan och glo på tv. William va ju hos sin faster så jag hade bara ett barn hemma.

När han vaknat väckte vi Jörgen, och sen hoppade jag in i duschen. Och gjorde mig iordning för en eftermiddag på Jörgens jobb - Stenungsbaden . Där det vankades familjefest! :) När vi kom dit så bakade barnen lite julgodis. Och sen bjöds det på julbord! :) Det va fantastiskt gott och jag åt som bara den ^^ . Som jag längtat efter julmat, sen busade alla barn som bara den. Det va väldigt många barn där så det va disco för dom på dansgolvet, discolampor & hela köret ! =) Väldigt uppskattat av mina barn, nåt som inte va lika uppskattat var att åka hem . Det va hursomhelst jätte trevligt att träffa alla Jörgens arbetskamrater! En go hög hela bunten! =)

William har precis somnat och Linus är speedad. Han sov i bilen på vägen hem, så får väl se när han somnar :P Haha! Jag håller däremot på att baka lussekatter. Och nu har degen snart jäst klart så dags att fixa iordning dom små katterna . =)


Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma.

Låter som en riktigt mysig tillställning!! :) Kul att dom gör något där man kan ta med barnen!! :)

2011-11-29 @ 10:51:03
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback