God morgon

2011-11-21 09:54:59 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå hejsan!
Måndag morgon.. William är lämnad på dagis & jag och Linus har ätit frukost. Snart dags för lillplutten för sin förmiddagsvila och då ska jag passa på att grejja lite. Kanske hämta ner adventsgrejjerna från vinden och gå igenom vad jag ska ha, och om de behövs köpas nåt mer :) Eller om jag ska göra de när Jörgen kommer hem så jag kan titta i lugn & ro . ? Hmm.. Vi får se!

Igår hade vi iaf besök av barnens mormor & Berit. Barnen fick jätte fina böcker av Berit & pussel och sånt av sin mormor :) Så väldigt omtyckt! William stornjöt när dom va här! =) Tur det inte dröjer såå länge tills dom ses igen, för hon kommer på torsdagkväll redan, då jag ska åka till Ullared på fredag! :)

Imorn blir de till farbror doktor och lämna lite blod :P Usch, jag hatar blodprov, spec venprov. Bläää! Men de får gå. Ska tvinga Elina att följa med o hålla mig i handen ;) Haha! Annars är de rätt lugnt denna veckan, och det klagar jag inte för. Skönt att inte behöva stressa o ha sig över massa måsten.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Själv tycker jag stick i fingret är mest obehagligt eller när dom tar i typ handleden (är det venprov) armvecket har jag inte alls ont av.

2011-11-21 @ 11:29:01
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback