Hallå Hallå

2011-11-09 10:01:22 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå där! :)
Så skönt när barnen vill sova liiite längre. Idag sov vi till 7. Det är liksom sovmorgon för mig. 7 timmars sömn, rena lyxen! William kom in o la sig hos mig vid halv 2 nåt, han har fått för sig att han har tigrar, lejon & häxor i sitt rum. Så helst vill han inte lägga sig där alls på kvällen. Men vi kan inte ha han inne hos oss heller. Så man får försöka förklara att det finns inget i rummet att det bara är en dröm och inget farligt. Men inte alltid så lätt för en kille på 4 år att förstå att det inte är verkligt.

Blev en härlig promenad till dagis imorse. Det är riktigt friskt ute nu. Våran termometer visade 3+ och en kall luft ute. =) Så de var att klä sig varmt. Linus blir alltid lika glad när vi kommer till dagis, han tycker nog det är spännande med alla barnen, och vill gärna gå in och leka med dom :) Och barnen kommer alltid fram till honom när vi kommer. Så han kommer nog trivas där när han börjar i Januari. Han har ju både brorsan & Nicolina på samma avd så det ska nog gå bra! :)

Nu har Linus precis somnat, ska jag ska nog passa på att äta lite frukost ifred medans jag kan, annars får jag inte ha den ifred :P Haha!

 

En liten Linus ♥


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline

Hejsan kikar in här igenom Acarolinas blogg eller vad den heter ;)

Så skönt att läsa att du också ger era barn burkmat =)

Heheh då kan vi vara "lata" mammor ihop ;)

Mysig blogg förresten.



Kram

2011-11-09 @ 21:40:12
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/
Postat av: Ida & Jouline

Ja precis. Sen växer J så bra och följer sin kurva och älskar sina burkar. Jag är nog extra lat :p haha. Om de inte hade varit bra så hade de ju aldrig tillverkats ;)

Visst sen äter ju Jouline den maten som passar henne när vi äter men ofta äter hon kvällsmat vid 17.30 o då är vi aldrig hungriga.

Hur gamla är era barn?

2011-11-09 @ 22:25:40
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback