Internationella Prematurdagen

2011-11-17 21:58:28 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Idag är det internationella Prematurdagen!
Så tänk lite på våra små skatter som fötts förtidigt. Kanske kan ni köpa ett prematurband eller skäna en gåva till en familj vars barn vårdas på Neonatalen.
Varje år föds ca 6000 barn förtidigt. Den lilla foten på prematurbandet symboliserar dom små stegen våra prematurer tar i livet. När du köper prematurbandet bidrar du till Sveriges prematurföreningar så att dom kan fortsätta att stötta och hjälpa föräldrar & anhöriga. Prematurbandet finns att köpa på Pytteliten.se och kostar enbart 50 kr.



Idag har vi inte gjort många knop. Myst och lekt. Det har med andra ord inte hänt så mycket idag. Haft en lugn och skön dag tillsammans med familjen. William lekte med Nicolina en stund på förmiddagen men annars har vi bara varit hemma . Vart ganska gnälligt idag, från båda barnen . Dom har mest tjivats hela eftermiddagen.

Men imorn är det andra bullar. :)
På förmiddagen är det tråkig handling som gäller. Efter lunch kommer min vän Madelene hit för att fotografera barnen & även fota en familjebild . =) Hoppas barnen är på humör och vi kan få till nån fin bild :) Får se vad damen kan ordna.. ! :)

Ha fin torsdag kväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Anonym

När räknas man som prematur? Är inte förlossningar som startar från och med vecka 38 normalt? Eller räknas Linus som prematur pga tillväxthämningen. Hänger inte riktigt med :)

2011-11-17 @ 22:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback