1-års dagen

2011-10-20 22:24:39 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Haft en jätte mysig dag ihop med mina barn ♥
Morgonen startade med paketöppning när pappan kommit hem från jobbet . Linus brydde sig inte märkvärt över sina paket, han tyckte mest att snöret var roligt att leka med ;) Jörgen gick o la sig och grabbarna lekte, jag grejjade med tvätt och lite annat. Sen va det dags för Linus att nana lite, 1,5 timme på mammans bröst ♥ Ack så mysigt . Jag njöt varje minut kan jag lova er, det finns inget mysigare än att ha sitt barn tätt in till .

Sen tog vi bussen till Överby . Först in på BR där William köpte sig en dinosaurie . Letade efter nåt till Linus, men det är så svårt när William har allt . Och det leker ju Linus också med såklart . Men hittade en lastbil med lite figurer på . Så den fick det bli! Sen tog vi lunch på McDonalds på Williams begäran, men Linus tackade inte nej till mat därifrån heller =) Hehe! Avrundade de hela med lite handling på ICA Maxi så vi kunde göra en tårta. Sen va det bara att ta bussen hem, är så stolt över William som skötte sig exemplariskt under hela tiden vi var iväg idag! Mammas ♥

Väl hemma var det bara att sätta igång med tårtan, ge Linus mat och sen plingade det på dörren och vi fick besök av Lina & Melanie, Bigge, Sara & Nicolina :) Sen va det fullt ös, barnen lekte & vi andra drack kaffe och tjötade skit . =) Riktigt trevligt, när alla gått hem slocknade mina prinsar! Linus var helt slut efter dagens bravader ^^ . Jag har suttit i soffan och glott på TV hela kvällen, dags att sova snart så man orkar med morgondagen! :)

 

 

 

 

William hjälper till med tårtan :)

 

 

 

 

 

William & Nicolina ♥

 

 

 

Utslagen hjälte ♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Stort grattis till stora killen! :)

2011-10-20 @ 23:23:11
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Hen verkar ha haft en toppendag!!

2011-10-21 @ 00:25:22
URL: http://mammtilltvabusar,blogg.se/sondag
Postat av: Angelika - 18 år och mamma till William <3

Vilka härliga bilder! =)

2011-11-01 @ 22:35:36
URL: http://kotek23.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback