Lördag - 111022

2011-10-22 09:52:01 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Hallå där ! =)
Lördag idag då... Jörgen är "ledig" denna helgen, eller ja.. Igår fick han hoppa in extra på Folkets Hus, idag är han hemma, imorn ska han på möte på Stenungsbaden. Men lite är han hemma iaf ;) Bättre än inget. Igår kom barnens mormor hit. Så morgonen startade med paketöppning, William fick en Blixten McQueen Yatzy, och Linus fick byggklossar och grejjer till det lilla köket :) Han vart nog nöjd, även om mormor är vääääldigt läskig! För 2 månader sen gick de jätte bra, nu gallskriker han om hon kommer för nära honom. Lite lustigt för igår när vi var hemma hos Sara så var Tonis mamma & gubbe där, och till honom kastade sig Linus och då är de en helt främmande person för honom ^^ Tokunge!

Idag ska vi ha lite släktkalas för lillskrutten så typ hela tjocka släkten på Jörgens sida kommer . :P Haha! Japp, de innebär fullt hus. Dom är ju inte "en" om man säger så . Ni kan ju tänka er själva. Han har 9 syskon, alla har barn. Nu kommer ju inte alla, men en hel del. Fast jag måste erkänna att jag tycker de är fräckt att ha så stor familj, så många syskon & syskonbarn. Syskonbarnen är ju över 20 st. Men de är så de ska vara =) Och en stor eloge till Jörgens mamma som ändå vart själv med 10 barn då Jörgens pappa kör lastbil & ligger ute på veckorna. Så klagar man på sina två ibland =P . Haha!

Nej, jag ska väl sätta igång med tårtan snart, så de är gjort ! =)


Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Det blir en hel del haha :D

2011-10-22 @ 19:53:26
URL: http://endenise.se
Postat av: Karin

Vet att du skrivit att din kontakt med din mamma inte är jättebra egentligen. Det kan ju vara så att barnen känner av det också mer eller mindre? Bara en tanke. :)

2011-10-22 @ 22:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback