Askan ♥

2011-09-13 10:43:08 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Nu är askan hemma ♥ Kändes ganska vemodigt att åka tillbaka till Vetrinärkliniken idag. Kändes konstigt att åka dit när man inte har någon hund :/ På ett sätt kändes det nästan som att vi skulle åka för att hämta honom, våran lurvas. Tyvärr så var det inte så. På ett sätt skulle vi ju hämta hem honom men i en urna i form av aska :/ Nu är det gjort iaf. Planen är väl att så småningom sprida hans aska, men inte i dagsläget, inte i det här vädret.

Vi är ganska nyss hemkomna. Jag har precis hängt lite tvätt och ska alldeles strax ställa mig och baka Pizzabullar! Annars blir denna dagen rätt lugn. Jörgen är ledig idag med, men imorn ska han jobba =/ Trist tycker jag! Men han är ju så illa tvungen.

Linus är helt galen här hemma :) ojojoj, va han är rolig! Nu står han dessutom långa stunder utan att hålla sig i. Går längs med möbler i en hiskelig fart, riktig räcerbebi. Temprament utan dess like har han också, blir han arg eller inte får som han vill så slänger han sig pladask på mage och gapar rätt ut ;) Vilken unge vi har! Humöret har han INTE ärvt från mig iaf, bara pappas gener :-P Hihihih.

Nej nu ska jag baka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback