BVC - Viktkontroll

2011-09-02 12:54:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Imorse hade vi tid på BVC kl 9 . Lite panik hade jag på morgonen då vi vaknade alldeles för sent. Vid 7.15 kom vi upp ur sängen, vaknade av att Jörgen kom hem. Linus var visst vaken men hade inte sagt ett ljud inifrån sitt rum, William var vaken men låg och spelade på min telefon, så jag somnade om. Vid strax efter 8 skulle vi ta bussen ner till stan och innan dess skulle båda barnen ha ätit frukost, fått på sig kläder & jag gjort mig iordning, men vi hann med bussen tack o lov :)

Vikten hade gått uppåt :) Jaaaaa! Så nu stog vågen på 7025g (+425) Det gillar vi. Han mätte nu 69 cm (+1) Så det var bara bra. Även glutenprovet hade kommit tillbaka negativt. Vi har även börjat att introducera mjölk igen för honom, och han visar inga tecken på allergi. Inget ont i magen, ingen lös avföring eller what so ever . Känns skönt! Han har börjat äta jätte bra med vanlig mat nu också. Lyckas iaf få i han ett helt mål med vanlig lagad mat varje dag, oftast blir de mat som jag lagar själv, då han inte är så förtjust i burkmaten. Nån gång blir de väl att han får den, men oftast inte.

Detta firade vi med en frukostfika på Ritz! Jag tog en räkmacka & William fick bulle och festis :) Innan vi tog bussen hem för att lägga Linus för middagsvilan. 1,5 timma slog han till med idag! Under tiden tittade William på film och jag passade på att ta igen mig på soffan. =)

Känner mig lite kaffe sugen nu, så de får nog bli en kopp!


Kommentarer
Postat av: Therese - mamma till 2 underbara huliganer

Vad underbart att de hade gått upp Marie : )

Väldigt gott när barnen vilar, de små sover och de store kan vila genom film, Blir ofta lite mys med den store då : ) love

2011-09-02 @ 15:09:28
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback