För en vecka sen ..

2011-09-11 20:31:25 Dagboken
» Kommentarer(0) «


... Låg det en lurvig, gosig & alldeles underbar vovve i våran soffa! Det gör det inte längre. Imorn är det en vecka sen han somnade in. En jobbig vecka har passerat, det har ni säkert märkt på min inlägg och att uppdateringen varit lite gles. Saknaden är jobbig, jobbigast är tystnaden han lämnade efter sig. Även saknaden efter honom är riktigt jobbig. Men en dag blir det nog bättre även om det inte är riktigt än. På tisdag ska vi åka och hämta hans aska. Då kommer det verkligen kännas tungt, då har vi det egentligen svart på vitt att han är borta - förevigt . Allt känns så himla overkligt, det känns inte riktigt som att det verkligen har hänt, som att han kommer hem till oss snart igen, även om jag vet att det inte riktigt är så.

Helgen har iaf flytit på . Igår var jag nere i stan en sväng och tog en Latte tillsammans med Elina ♥ William var iväg på kalas hos sin kusinsdotter Ella. Jag & Jörgen kände inte riktigt för kalas, men farmor & farfar var snälla och tog med sig William. Så vi grejjade lite hemma ist.

Inte har vi gjort direkt mkt idag heller . Har plockat och donat lite, legat i soffan med nästintill migrän :/ Pekka har vart här & fikat . Och barnen har lekt och bråkat omvartannat, ungefär som det brukar vara med andra ord. Nu är Jörgen iväg till affären, sen blir det väl lite söndagsmys! ♥

Hoppas ni haft en bra helg!

 

I just miss u, that's all ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback