Kaosartad dag .

2011-09-15 22:08:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll kära vänner ! Vilken jävla dag säger jag bara.. Trotsen steg nog min unge åt huvet idag skulle jag tro. För gud vilken dag. Förmiddagen var väl visserligen "lugn" men eftermiddagen ska vi inte tala om =/ Han har lyssnat NADA, puttat & tjivats med sin lillebror som resulterat i att Linus numera har ett blåmärke mitt i pannan, ett vid tinningen och ett på sidan av huvudet. Ja så ni kan ju bara gissa hur dagen varit! Not so funny . .

men men, så kan det va ibland . Nåt positivt är ju iaf Linus matsituation, han äter verkligen som en häst just nu, han äter ALLT han kommer över ^^ Snyltar på allt som vi äter, och det går inte att äta utan att han också ska ha. Är så skönt att det verkligen släppt nu och han vill ha annat än bara välling. Numera äter han bara välling morgon & kväll :) Annars är det vanlig mat eller gröt som gäller, han har blitt så stor våran lilla älskling. Och idag tog han 2 steg alldeles själv! Snacka om att jag blev stolt då eller? Han är inte så liten längre våran bebis! ;) Finaste skruttas ♥

Barnen sover sen några timmar tillbaka, och jag sitter här med en kopp te! Imorn bär det av till Sjuntorp en sväng för att hälsa på Sofia & barnen o se deras hus som vi inte fått tummen ur o se än, men nu så! Nepp, nu ska jag lägga mig och spela lite wordfeud ^^ för den som vill spela med mig så heter jag "mzetterblad" där ;)

 

Tänk att du vart sååå liten ♥

 

 

♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: Tina

Haha nej det tycker inte jag heller. ;P

2011-09-15 @ 23:16:31
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Åsa, Thea och Melwin!

Åhh duktiga kille ni har :) Får försöka ses någon dag.

2011-09-17 @ 00:23:01
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback