Första april

2012-04-01 19:24:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


April April, din dumma sill.. jag kan lura dig vart jag vill ;)
Har ni blivit lurade idag? Jag har klarat mig ganska smärtfritt faktiskt, vi kör inte så hårt på de här hemma :P Haha! Dessutom har vi haft fullt upp att roa våran prickiga son, som förövrigt är mycket piggare idag. Han hade lite feber imorse, men under dagen har den lyst med sin frånvaro :) Vilket betyder att de går åt rätt håll nu :) Så himla skönt, och många av kopporna har torkat tack vare kroppspudret antar jag. Så nu hoppas jag bara att dessa dumma koppor försvinner fort så jag får min fina pojke tillbaka.

Så han överlevde utan Tavegyl .. För den/dom som inte trodde det! Tji fick ni! ;) Annars har dagen varit lugn, vi somnade allihop en stund idag på dagen. William i soffan och vi andra i sängen, de va mysigt! :) Inte ofta man lyckas tajma in de, sen brukar ju inte William vilja sova på dagen heller, men han va väl trött idag antar jag.

Imorgon får de bli mer VAB för Jörgen, jag har massa skolarbete att ta igen. I fredagskväll fick jag iaf in mitt psykiatri arbete om affektiva störningar , det slutade på 23 A4 sidor, så nu hoppas jag bannemig att det blir godkänt. Nästa stopp är 2 uppgifter i Hemsjukvård som jag ligger efter med, samt en komplettering. Och ett arbete i Psykiatri om ätstörningar. Men där har jag ju lite egen erfarenhet att ta av, så de ska nog inte bli så svårt.

 

Jag och prickikorven imorse ♥


Kommentarer
Postat av: Gelica

Undra hur vi överlevde förr vid vattenkoppor när vi typ bara fick potatismjöl på kopporna ;)

2012-04-02 @ 09:56:44
URL: http://gelicas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback