Ambulansåk & Liseberg

2012-08-16 22:31:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


En riktig toppen dag! Tog ledigt hela familjen för en heldag i Göteborg :) Åkte hemifrån vid 10-tiden. Tar ju en stund ner till Göteborg nu med alla vägbyggen på E45:an. Men vi kom ner och mötte upp min bror och hans kollega, så nu fick äntligen barnen åka i morbrors ambulans. Linus var i himmelriket, ni kan ju tänka er. Han är ju helt tokig i helikoptrar och ambulanser. Så han skuttade in och satte sig, körde på blåljus och sirener, tutade. Sen kollade han på allt, satte på sig saturationsmätaren och grejjade. Två helnöjda killar hade vi :)
 
Sen fick dom ett larm och va tvugna att åka. William va riktigt nöjd när han fick kvittera larmet. Då åkte vi istället till McDonalds för att få i oss och barnen lite käk innan Liseberg öppnade. Var en del folk på Liseberg denna dag, vilket man kan förstå då solen riktigt gassat. =) Men vi kom in och köpte åkpass till hela familjen förutom Jörgen (han åker inget) Och vi åkte massa karuseller, spelade, och lite sånt. Jörgen vann såklart en stjärnvinst på plopp. Barnen köpte sig varsinn gosekanin och lite godis såklart =)
 
Sen hade vi två trötta barn i bilen. Tur det va vägbygge assåå.. Så vi kunde hålla dom vakna i bilen hem. Finns ju en del intressant att titta på längs vägen då . Men nu ska jag snart krypa ner i sängen, är rätt trött jag med. Och imorn ska barnen till dagis och jag har massvis att göra.. Så de lär bli en fullspäckad dag imorgon med.
 
Natti natti :)
 

 
{ dagen i bilder }
 
 
{ ♥ }

Kommentarer
Postat av: Liv

Intressant blogg! Det märks att du gillar att skriva!

2012-10-14 @ 08:49:03
URL: http://allasmslan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback