Fredagsmys ♥

2012-08-03 23:23:09 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll bloggen! Igår var jag och Sara ute och gled lite, tog oss en barnfri kväll on the road. Skönt att kunna göra så ibland, det händer inte särskilt ofta får jag lov att säga. Var hemma runt 01 och sen bums i säng. Linus vaknade vid 03 så jag bar in han till oss och somnade om igen. Sen klev Jörgen upp med barnen och jag låg kvar och drog mig :) Sen kom William upp och myste lite så jag fick orkat mig upp ur den goa sängen :)
 
Annars har dagen rullat på :) Har haft en mycket gladare Linus än dom senaste dagarna. Jag säger bara ojojoj vilket humör den lilla killen har. Ibland vill man nästan slita sitt hår för hans utbrott, men tur han är så söt ;) Men idag har vi haft våran glada kille hos oss igen =D William har lekt med kompisar hela dagen och vi andra har mest segat i soffan. Tog oss iaf ner till Hemmakväll en sväng och köpte helg gotta och hyrde film. William fick två filmer, varav en har vi tittat på ikväll tillsammans :)
 
Det blev Mästerkatten i stövlar :) Båda barnen satt i soffan och myste innan dom somnade. Och sen fick jag lite sällskap av Anna :) Tjötade och hällde i oss lite cola, trevligt! Men nu ska jag snart krypa till kojs. Jörgen är iväg och jobbar han så ja det blir en ensam natt för min del om inte lillfisen traskar in vill säga ;)
 
Puss & Godnatt ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback