Just another manic monday..

2012-08-06 10:45:25 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God morgon världen :) Sovit gott inatt! =) Eller ja, hyfsat iaf. Har ju legat och trängts med lilla mini inatt. Han somnade på soffan igår och sov där tills vi gick och la oss och då va de kört att lägga han i egen säng. Ja, de är lite så med han, man måste bära upp han i rätt tid och de gjorde inte jag igår så får egentligen skylla mig själv att han sov hos oss inatt. Är bara lite rädd att han ska göra det till en vana. Men de går verkligen inte att få han somna själv i egen säng. Han verkligen panik skriker =/ Hur har ni andra gjort?
 
Helgen har bestått av dålig uppdatering. I lördags var vi bara hemma och myste :) Kollade på film på kvällen och hade det allmänt gott. Igår tog jag med mig min stora prins och gick på bio! :) Madagaskar 3 tittade vi på :) Jätte rolig film verkligen. William var helnöjd verkligen och det va skönt att få komma iväg lite han och jag. Köpte oss godis och popcorn och bara myste :)
 
När barnen somnat åkte Jörgen och köpte pizza sen tittade vi på Sherlock Holmes :) Idag är det sista veckan som barnen är lediga. Nästa vecka kör vardagen igång igen. Så nu får njuta sista veckan av att bara ta det lugnt sen är det andra bullar. Barnen ska då till två olika ställen och sen är de fullt ös. Får hoppas att det ska gå bra. Imorgon blir dessutom ett tandläkarbesök för min del =/ huua!
 
 
{ jag och lilla skruttas ♥ }
 
 
{ på väg till stan }
 
 
{ popcorn på bio - ett måste }

Kommentarer
Postat av: Therese, mamma till 2 underbara huliganer

Våra har heller aldrig velat somna själva i sängen. Först fick de somna i vårat knä i soffanm, när de var mindre. De händer allt fortfarande att de gör de, men somnar om direkt när vi bärt in de till deras sängar.
Men har nu över gått till att Hampus ligger själv efter saga, kan se den som sitter i soffan i vardagsrummet från sängen, han kommer oftast någon gång mellan 02-05 in till oss. Pontus ligger vi med tills han somnat, sover sedan hela natten i sin säng.

Tror inte att man behöver ha så brottom med att de skall ligga i sin säng och somna helt själva där. Man får nog prova vad som funkar för just de barnet, föräldrarna och dagsformen.

2012-08-06 @ 11:29:12
URL: http://nuppi.blogg.se
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥ Tävling Pågår!

kan du inte testa att sitta bredvid han i hans rum men att han får ligga i sin säng? ni kanske testat de redan? men tänkte om han är rädd för att ligga själv så kanske han somnar om nån av er sitter där en stund tills han somnat å sen går?
Kram

2012-08-06 @ 13:58:36
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback