Måndag - 120827

2012-08-27 21:23:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God kväll! =) Fullt ös, medvetslös! Ingen vila, ingen ro den här helgen inte. Ska inte helgen handla om att få vila upp sig inför kommande vecka? Jag är mer slut än någonsin om jag ska vara helt ärlig. Imorse va det riktigt segt att gå upp, men vid 8 fick jag tvinga mig upp. Barnen skulle ju vara på dagis vid 9. Så snabba ryck. Dock hade ju Jörgen redan gett dom frukost men de är få på dom kläder som är den sega biten iaf när det kommer till William, han är en liten snigel ;) Hehe.
 
Sen har plugget rullat på . Blev plugg ihop med Sara idag. Jag fick in första uppgiften i Etik och människans livsvillkor samt att jag kunde påbörja den första i Hälsopedagogik. Så snart fått in en i varje kurs och det känns skönt faktiskt. Känns som att man faktiskt kommer nån vart så nu är det bara fortsätta i stenhårt tempo så man blir klar till december. Tiden går ju faktiskt så hiskeligt fort, så snart är vi där tro mig.
 
Efter dagis lekte William med Oscar en liten stund. Efter maten satte vi oss och såg på en film och Jörgen åkte till jobbet. Båda barnen satt faktiskt still under hela filmen, och sen gick vi upp så William fick badat innan läggningen. Det syntes att han hade lekt på förskolan om man säger så, haha! =) Sen somnade båda två så gott så. Nu sitter jag här i soffan och tar en kopp te, är riktigt rått både inne och ute och det känns så väl inne när temperaturen ute sjunker. Nackdelen med hus kanske? Och det är ju inte riktigt dags att sätta på pannan heller känner jag. Näää.. burr burr!!
 
Krypa ner under en filt i soffan med en varm kopp te, låter alldeles utmärkt ikväll =)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥ Tävling Pågår

sv: va kul att du vill skriva :) maila ditt inlägg till min mail så hör jag av mig till dig när jag publicerar ditt inlägg så du kan kika :)

2012-08-28 @ 07:34:40
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback