När hjärtat springer på utsidan.

2012-08-28 21:52:13 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Idag har vi vart med om en jätte obehaglig händelse. Det hände på vägen när jag skulle lämna William på förskolan. Vi går i vanlig ordning alltid hemifrån runt kvart i 9. När vi gått över vägen och närmar oss skolan ser jag att det kommer en mörk bil utan registrerings skyltar och reagerar lite på det . William går då ca 2 meter bakom mig. Han kör förbi mig i en ganska låg hastighet men när han ser William så saktar han ner och bromsar in.
 
Sedan hör jag hur han ropar "Hej poojken, pojken kom hit, jag vill visa dig en sak" Jag får ju mer eller mindre panik, för jag ser hur William vill gå till honom, nyfiken som han är liksom. Sliter tag i armen på William och börjar mer eller mindre springa in mot skolan. Vem vet vad som hade kunnat hända. Man lockar väl inte på små barn sådär om man inte har någon avsikt till något annat? Jag blev hursom helst väldigt skraj. Speciellt då när det inte fanns några registrerings skyltar på bilen.
 
Mannen var i 45-50 års åldern. Av utländsk härkomst. Hade svart/grått hår. Och bröt på sitt språk. Bilen var en mörkblå/svart Volvo 850 utan reg skylt som sagt. Bakrutorna var tonade. Berättade för skolans personal om vad som hade hänt så dom har informerat alla lärare om det. Händelsen är även polisanmäld så att polisen och vi andra kan hålla ett extra öga.
 
I mina ögon finns det inget värre än om det skulle hända mina barn något. Det är ju det värsta tänkbara scenariot. Mina små ögonstenar, mitt allt liksom ♥ Så nu får inte William ens gå ut och leka själv här hemma utan att jag är med och till förskolan får han ju inte heller gå själv vilket han heller aldrig gjort innan. Men nej, nu får man vara extra vakande och hård även om han tycker det är jobbigt. Men så är det ju. Allt för deras säkerhet. Jag har även kontaktat tidningen som skrivit om detta, allt för att kunna uppmärksamma andra föräldrar så dom också vet om det. Nästa gång kanske det inte går så bra, nästa gång kanske han får med sig ett stackars barn. Jag ryser och mår illa av bara tanken.
 
Så är det någon som ser en sådan bil i Trollhättan, tveka inte att kontakta polisen! För våra barns skull!

Kommentarer
Postat av: Emma

men hjälp va de er han hoppa på :( JAg ryser....
skickar massa kramar :)

2012-08-28 @ 22:29:39
URL: http://www.fantasiemma.blogg.se
Postat av: Sofia

fyy vad hemskt!!:S fy vad jag ryser hoppas inte det händer igen:S

2012-08-28 @ 22:50:11
URL: http://sofialkarlsson.blogg.se/
Postat av: nalle333

*ryser*
Jävla idioter det finns!..

2012-08-29 @ 12:10:26
URL: http://www.nalle333.se
Postat av: Stefan

Jag jobbar som busschaffis i Thn och lovar att hålla ögonen öppna på vägarna! Såna svin ska straffas!

2012-08-29 @ 16:17:49
URL: http://shutter.se/
Postat av: ♥ ♥ MelissasPrinsar ♥ ♥

men fy va hemskt! såna idoter de finns tur att du va där å såg de så du kunde anmäla de och berätta och varna för andra föräldrar och personalen
Kram

2012-08-29 @ 21:00:38
URL: http://melissasprinsar.com
Postat av: Alexandra

Vill bara påpeka att dom skrivit ut på ttela.se att det inte finns någon polisanmälan så om du vill anmäla borde du nog ringa igen och påpeka att du vill göra en anmälan. Så det inte blivit fel någonstans på vägen.

2012-08-29 @ 21:39:34
Postat av: Sara

Detta är förfärligt! Måste ha varit jätteobehagligt! Jag bor också i skogshöjden och har barn. Det här känns väldigt otryggt! Jag håller ögonen öppna och säger till alla andra att göra det också. Skönt att busschaufförer också bryr sig. Tack!

2012-08-30 @ 07:12:42
Postat av: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jennie - Kreativitet, Mode & Personligt ♥

Mysig blogg :)
Jag gör jättegärna en design till dig :)
Du kan skicka ett mejl till mig, med dina önskemål.

2012-09-03 @ 16:13:35
URL: http://thisismydestiiny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback