Sjukstuga

2012-08-29 21:46:28 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Till er som undrar så är händelsen visst polisanmäld. TTELA skrev idag att den inte var det, men där måste det ha brist i kommunikationen från Polisens sida, för en anmälan ÄR gjord. Och både jag och Jörgen har pratat med polisen. Man blir ganska så skärrad efter en sådan här upplevelse, man går igenom hela händelseförloppet i huvudet om och om igen. Man funderar på om man hade kunnat gjort nåt annorlunda? Varför tog jag ex inte upp telefonen och tog kort på honom? Varför tänkte jag aldrig på det? Men allt sker så fort, så man är inte riktigt i sina sinnes fulla bruk. Fick även veta igårkväll att samma person hade varit vid en annan förskola i samma område och faktiskt tagit tag i ett barn när mamman stog 1,5 meter därifrån. Vilket gör det hela ännu mer skrämmande.
 
Idag fick jag även hem en liten Linus med feber. Tyckte han kändes lite varm och då hade han 38,7 graders feber. Då fick han lite alvedon. Sen blev han bara slöare och slöare, orkade knappt sitta upp så jag tempade honom igen efter en liten stund då va tempen uppe i 39,5 med alvedon. La han i våran säng inatt så jag kan ha lite koll på han. Får ge han lite mer alvedon innan jag går och lägger mig och förhoppningsvis kan han sova gott.
 
Så imorgon blir de hemmadag för mig och mini ♥ William behöver ju inte vara hemma så han får gå till förskolan och leka med sina kompisar. Nej, nu ska jag gå upp till min lilla braskamin och kolla tempen igen .
 



Kommentarer
Postat av: Sara

Förfärlig händelse! Nu är man ju rädd att gå ut med barnen. Vilken förskola var det som han var och försökte på och när var det? Har mamman polisanmält det? Det är ju himla viktigt att det görs anmälan så att polisen gör något. Han MÅSTE tas fast! Kan du inte ringa igen till polisen och uttryckligen säga att du vill göra en anmälan. Eller det kanske du har gjort. Det räcker inte bara att ringa och säga vad som har hänt. Hoppas att han åker fast snart så att inget mer händer! Håller ögonen öppna!

2012-08-31 @ 08:40:43
Postat av: Sara

Hej igen! Hoppas du inte tar illa upp för att jag tjatar, men jag har sett i polisrapporteringen att ingen anmälan har kommit in. Har du ringt igen och bett om att få göra en anmälan? Det är inte samma sak som att rapportera ett brott. Det gör inget att man gör en anmälan i efterhand. Det viktigaste är att den kommer in. Snälla, gör detta för allas våra barns skull. Det är bara du som kan anmäla händelsen...

Svar: Jo det är en anmälan gjord vilket jag poängterat flera gånger både jag och min man har ringt och kollat och det finns en anmälan gjord.
Marie

2012-09-01 @ 21:25:34
Postat av: Sara

Skönt att höra. Konstigt att polisen inte har koll på den bara.

2012-09-03 @ 18:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback