Tisdag - 120814

2012-08-14 21:41:39 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God kväll allesammans :) Här rullar det på bra. Barnen har ju börjat på dagis igen. Och det går jätte bra. Linus är en helt annan kille på dagis. Imorse sprang han bara in, satte sig och började måla. Försökte få en kram men det va lönlöst utan han sa bara "hejdå mamma, gå nu, ses sen" jahopp.. det var bara att gå då. För William går de också bra på nya dagiset. Han trivs med att vara tillbaka med kompisarna, men man kan ändå märka att han saknar sig gamla dagis väldigt mycket. Längtar efter fröknarna och tycker de är lite jobbigt att vi lämnar Linus där men inte honom. Men de handlar väl om att bryta vanan också. Sen är ju fröknarna nya för honom och det tar ju ett tag att bygga upp en ny relation.
 
Idag har vi haft besök av världens bästa bror! :) Goda nyheter kom han med också. Han hade vart på anställningsintervju på ambulansen här. Och han fick det! Han skulle göra fystestet nästa vecka och sen börjar han på timmar :) Åh, jag är så glad! Jag bara hoppas han flyttar hit med, men de borde han ju göra. För varför söker man annars en tjänst som han redan har, fast på ambulansen i Göteborg ?
 
Snart dags att sova . Imorn är det upprop och introduktion för kurserna i skolan. 8.30 ska jag vara där så pappsen får lämna barnen på dagis imorgon. Men de ska han väl fixa ;)
 
 
{ love you ♥ }
 
 
{ today }
 
 
{ trött storebror }

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback