Måndag 121203

2012-12-03 15:10:59 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Svar till Linnea: Jag ska börja jobba på ett äldreboende här i stan :)
 
Dagen startade vi med julkalendern. Båda barnen tycker den är väldigt skojjig :) Sen blev klockan väldigt mycket och det va dags att bege sig till dagis för båda barnen :) Och sen dess har jag suttit här och pluggat för fulla muggar och tiden bara flyger iväg.
 
Igår va det första advent ♥ Och våran dag va fullspäckad! Först åkte vi ner till stan på den årliga julskyltningen, men precis som alla andra år så va det inte så mycket att ha. Men det va mysigt att gå och strosa i stan med min familj :) Sen åkte vi vidare till Brandt bil där Sean Banan skulle uppträda. William idol. Och William stog längt fram och hängde vid scenen och fick både se och träffa sin idol :) Efter att han sjungt sina låtar gick vi och köpte hans CD och en t-shirt som han signerade till William, ni må tro att han va lycklig? Så hans dag va absout gjord.
 
Sen åkte vi hem och fika med glögg, pepparkakor och lussekatter och hade en liten Linus vaken till 23 för han råkade somna en sväng :/ Hoppas inte han har sovit middag på dagis så jag kan få liiiiite egentid ikväll eftersom Jörgen jobbar natt denna veckan :/ Seeeegt!
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Det går framåt! =) Nya provtagningar nu ikväll så vi vet lite mer hur planerna framöver ser ut.

Är allt bra med er?

2012-12-03 @ 18:51:18
URL: http://lillagroda.blogg.se
Postat av: anna

Vad kul att du fått tider inbokade, kanske vi ses nångång: )

2012-12-03 @ 22:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback