Måndag 121210

2012-12-10 13:38:57 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God dagens! Nu är vi äntligen FRISKA! Inte en dag försent känner jag. Ni anar inte hur gott det är att veta att nu får vi faktiskt vistas utanför hemmet. Men barnen har vart hemma idag ändå. Williams förskola är stängd idag och Linus fick vara hemma, just in case. Troligtvis ska dom gå imorgon iaf. Om inget oväntat inträffar men det hoppas jag inte. Men Luciatåget hoppar vi idag, tur Linus är så liten så han bryr sig inte ändå. 
 
Stackars lilla Linus är de synd om idag. Han har vart så himla hård i magen idag och hade jätte svårt för att göra nr2. =/ Skrek och hoppade och efter en stund så kom det en rejäl laddning. Stackars liten! =( Men de är ju vanligt att man blir förstoppad efter magsjuka. Men så ont de gör i mammahjärtat att se sina barn skrika så och visa att det gör så ont och det finns inte så mycket man kan göra mer än att ge lite magmassage och sånt som är lite mer lösande för magen. Min lilla lilla pojke =/ 
 
Nej, nu får jag nog hitta på nåt annat, men vad vet jag inte.. Blää va det är tråkigt att gå hemma. Ska bli skönt att få gå och jobba lite denna veckan :) 
 
pojkarna imorse ♥ 
 
 
jag och linus igår :) ♥ William är fotograf 

Kommentarer
Postat av: Maria

vilken fin bild william tog

2012-12-10 @ 14:40:45
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: Sandra Marinoni

Hallå! Nu har du mail :)

2012-12-11 @ 13:44:36
URL: http://marinoni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback