Måndag 121217

2012-12-17 12:55:21 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God dagens! :) Måndag var det här och helgen är över och nu är det slutspurten inför jul och herrejösses vad det finns att göra. Dom sista julklapparna ska inhandlas, maten ska köpas, granen ska tas in och kläs. Och lite sånt, vi ska ju fira julafton hemma hos oss i år, så det är massvis som ska till och jag börjar känna mig smått stressad om jag ska vara helt ärlig. Men de får gå, jag hoppas jag ska få ihop det. 
 
Dessutom har jag låtit barnen gå på Jullov nu. Det går så jävla mycket magsjuka och skit nu. Och det vill jag inte ha här på julafton, så nej dom fick allt komma hem på ledighet, så jag får väl hoppas att jag inte blir inringd på jobb alldeles för mycket nu eftersom jag inte har någon barnomsorg förän i Januari igen =/ Men de löser sig säkert de med ;) Just nu är julen prio ett för mig. Och jag måste få till det på det sättet som jag vill ha det ;) 
 
Igår kom min kära bror hit :) Hade med sig lite julklappar till barnen. Linus fick en ambulans, polisbil och brandbil och William fick ett spel till sitt Wii. Så dom är allt nöjda. Nu har han precis åkt hem och vi sitter i soffan och degar och väntar på att Jörgen ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till min skola och lämna in ett papper om vårens kurser som jag blivit antagen till. 
 
Nej, dags att grejja lite hemma :) 
 
 
Barnen byggde snölykta ihop med morbror :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback