Onsdag 121212

2012-12-12 21:54:11 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God kväll! =) Hoppas ni har haft en bra tolfte i tolfte tvåtusentolv? ;) Min dag har vart helt okej! Första dagen på jobbet idag och det gick jätte bra, jätte trevliga människor hamnade jag med, så det vore synd att klaga. Dock inte lika sugen på att göra dagstur imorgon eftersom jag måste upp strax efter 05 =/ Jag är ju inte morgonpigg för fem öre, så kommer vara riktigt segt att gå upp imorn, men de är väl bara att ge sig upp och åka och jobba ett dagpass. 
 
Annars då? Barnen har vart lediga. Eftersom både jag och Jörgen jobbat kväll idag. Och min mamma har vart här och passat dom, men imorn åker hon hem och saker går tillbaka till det vanliga. Efter jobbet imorn ska vi på Luciafirande på Williams dagis :) Så jag måste hinna köpa en tomtedräkt eller nåt innan dagishämtning. Ja, det blir lite stress imorn. Men det ska jag väl fixa hoppas jag ^^ Haha!! 
 
Min lilla Linus har vart på akuten idag :( Han var så himla förstoppad så Jörgen fick åka in med han efter att han lämnat mig på jobbet, han hade såååå ont och bara skrek, väl på akuten så gav dom han ett lavemang, och han blev sig själv igen efter att fått bajsat ut allt som inte vill komma ut. Min lilla gubbe! Det gjorde riktigt ont i mig av att jag inte va hemma hos han. Inte för att jag inte tror att Jörgen klarar det, för det vet jag. Men att jag vill finnas där för min lilla pojke ♥ Men det kanske dags att inse att jag kommer inte alltid vara där när han har ont, och att Jörgen klarar det alldeles utmärkt utan mig. Men när man alltid har vart hemma med barnen så är det väl så. 
 
Nej, nu ska jag strax gå upp och sova. Måste upp vid 05 juuu .. *Gäääääsp*
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Duger det inte med min

2012-12-13 @ 00:46:33
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

usch stackar lilla Linus!
ja vet hur du kände dig som i somras när Vincent bröt armen kunde jag ju inte följa med utan fick sätta han i bilen nerbäddad med pappa sin för Linus sov
kändes i mamma hjärtat att lämna han helt hysterisk i bilen och inte kunna följa med! det är ju ALLTID jag som gör allt sånt med barnen lixom

2012-12-14 @ 13:45:12
URL: http://www.melissasprinsar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback