God morgon

2012-02-22 08:10:16 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vaknade av ett illvrål imorse. Det va Linus som stog och gormade i sin säng, och sen kom även William inspringandes, inget ligga o dra sig här inte.. Upp och studsa och fixa frukost till dom små. Linus var så nöjd med sin flaska välling. Vad skulle han göra utan den? Jörgen har precis gått och lagt sig och barnen leker inne på rummet en sväng, innan vi ska gå till dagis.

Igår kväll hade vi besök av Tina & Nellie :) Barnen busade en stund tills dom blev alldeles för trötta och jag fick slänga lillemannen i säng, somnade så gott så. Läggningarna har blivit så himla lätta numera, innan har han alltid velat somna i våran famn, och lägga han själv i sängen har inte vart på tal om ens, för då har han skrikit sig halvt fördärvad men nu har vi fått en sån bra kvällsrutin, först är det tandborstning som gäller, som han älskar förövrigt :) Sen är de på med jamas och välling i soffan, när han är färdig traskar han så sött in i sovrummet och jag lägger han i sängen och pussar godnatt ♥ Han har blivit så stor våran "lilla" kille .

Så, allt flyter på jätte bra med pojkarna. Häromdagen fick vi en inbjudan till föräldramöte på Williams nya dagis. Han slutar ju på sitt nuvarande till sommaren och flyttar till de större i Augusti. Det är så att dom flyttar alla 5 åringar från dagis till ett annat som ligger på skolan, för att dom går då 1 år på dagis på skolan innan dom börjar förskoleklass, då är dom redan på plats liksom! Och han tycker de ska bli så spännande! Min stora fina kille ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

borstar ni tänderna innan välling??

2012-02-22 @ 11:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback