Svar på tal

2012-01-06 22:13:09 Marie babblar
» Kommentarer(6) «


Har ni pengar nu? Tänkte mest på att ni för ett tag sen inte hade pengar till att rädda hunden utan istället avlivade honom!?

Svar:
Egentligen brukar jag inte svara så på anonyma kommentarer, men känner att jag vill ge ett svar på tal på den här dumma och ganska så elaka kommentaren! Vi avlivade INTE Rocky pga ekonomiska frågor, vi hade pengar för att kunna rädda honom, men vi båda kände att vi ville bespara honom det lidandet, den operationen skulle medföra, att amputera bort en del av hans tass.

Att han skulle slippa det lidandet han hade behövt gå igenom om vi utfört det, slippa gå igenom en jobbig återhämtningsprocess, för att tvingas ut med en ny opad tass, för att han är tvungen att gå ut och bajsa, kissa.. Det va ALDRIG en fråga om pengar i det fallet. Utan det va en fråga om att låta han lida? Hade du gjort det? Jag ville aldrig att han skulle må dåligt, aldrig att han skulle lida. Klart som fan att jag vill att han ska leva, men är det han som ska behöva betala det priset? Ska behöva våndas i smärtor sista tiden i sitt liv för att JAG propsat på en operation. Nej, det ska han inte!

Han fick en fin sista tid med oss, och vi med han. Han gav oss 11 år av sitt liv.
11 år av kärlek och en sann vänskap som inget kan mäta sig upp med!
Vill diskutera vidare min ekonomi och mina val är väl du välkommen att kontakta mig via mail så kan vi diskutera det vidare där.

Tack!


Kommentarer
Postat av: Åsa mamma till Thea och Melwin

Men vafan hur dumma djävla idioet finns det i världen??? Fattar de inte själva att ni gjorde allt för Rockeys bästa. Visst ni kunde varit själviska och oppererat honom för att få ha kvara honom hos er. Men ni gjorde helt rätt för både er och honom. Svårt beslut att behöva låta en så gamal trogen vän somna in. Han har ju funnits i era liv så länge så han var ju er familjemedlem och man gör allt för dem. Fy fan va arg jag blev nu på den idioen som gav den kommentaren. Kram på er. Jag vet att ni älskade Rockey enormt mycket, en underbar hund.

2012-01-06 @ 22:35:00
URL: http://mammtilltvabusar.blogg.se/sondag
Postat av: Anna

Att folk ens orkar bry sig så om vad andra gör. Är väl drar liv och val.

2012-01-07 @ 07:27:19
Postat av: helena

tycker inte ens att du ska behöva förklara dig. Kram

2012-01-07 @ 10:01:05
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - Vinn en valfri barntavla ♥

sv: Tack för tipset! Hur mkt ska det vara i då? kram

2012-01-07 @ 13:55:53
URL: http://endenise.se
Postat av: Mia

jag skall inte lägga mig i egentligen:) Men ni samlade ju faktiskt in pengar via facebook, för att ni inte hade råd till något vad gällde honom?



Jag skiter i det, är erat problem...men tänkte bara att du svarade till den anonyma att ni hade pengarna- och att ni ändå då samlade in?



var bara en tanke:) Tycker ni gjorde helt rätt val och lägger mig inte i vad ni gör och inte gör, så var inget illa menat med denna kommentaren.

2012-01-07 @ 15:05:45
Postat av: malin- mamma till två sessor !

Men herrejävlar va folk ska lägga sig i !:@ blir förbannad. Och om dom samlade in pengar och ? Har du me d o göra elr ? Du vet inte vad dom gjorde med dom pengarba ist ! Rocky va en familjemedlem d vet jag ! Jag är brorsdotter tll jörgen ! Bry dig om dig själv ist ! Kramar till er marie !!!

2012-01-07 @ 22:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback