Getingstick

2012-07-27 21:46:44 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag har min lilla William blivit getingstucken =( Rätt i handflatan stack den jäveln honom. Och när han kom hem trodde jag att han hade brutit armen eller nåt, för han skrek sååå.. Jag har aldrig hört ett barn skrika så panikartat, usch =/ Tårarna bara sprutade på honom. Han va ute och lekte med grannpojken då den äckliga lilla getingen stack han, hela getingen hade suttit kvar i handen på honom. Men grannen hade plockat bort den. Sen la vi en Treo tablett på sticket och han fick lite Alvedon för smärtan. Sen kramar han om mig och säger "Nu förstår jag varför du är så rädd för getingar mamma" =/ Min lilla bubbe! Vill ju inte att han ska behöva ha samma rädsla som mig, men risken finns väl nu . En bra sak förde de med sig iaf, och det är att vi nu vet att han inte är allergisk.
 
Annars har dagen rullat på . William har hoppat i poolen hela dagen. Även grannbarnen var över och badade en liten stund. Sen har vi legat ute och solat och fått lite färg. Mest fick nog William :P Jörgen blev röd som en kräfta och Linus solade inte alls för han låg inne och sov middag ^^ Vi myste till det med tacos ikväll sen gick jag och barnen till lekplatsen med Kajsa + barn :) Och Linus visade Wilma hur man så fint häller massa massa sand i håret. Han tyckte det va jätte skoj. Men det va inte fullt så kul att duscha när man kom hem för att få ur en halv sandlåda ur håret :P
 
Jörgen är iväg och jobbar i vanlig ordning. Semester? Vad är det? Ta det lugnt.. ? Njae.. Existerar inte i hans värld. Nästa månad är han exempelvis inte ledig en enda helg.. Kul va? Men han tycker ju uppenbarligen att det är kul så ;) Dom är ju ett väldigt gott gäng så jag kan väl inte klandra han heller direkt. Nej snart dags att krypa ner i sängen, barnen kliver ju upp vid 06 och sen är de fullt ös medvetslös.. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Gelica

Skönt att han inte är allargisk. Jag tål inte getingar och jag hoppas att ingen av grabbarna fått min allergi.

2012-07-28 @ 13:08:46
URL: http://fifflas.blogg.se
Postat av: Anonym

Men han kan bli allergisk vid nästa stick . Det hände
Mig i alla fall, blivit stucken många gånger i mitt liv men sist gång bröt det ut. Då va ja allergisk helt plötsligt.. Så man vet aldrig tyvärr.

2012-07-28 @ 16:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback