Måndag - 120709

2012-07-09 13:34:27 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hej måndag!
Solen gassar över Trollhättan och jag sitter i soffan och degar just nu, Linus ligger uppe i sin säng och sover middag. William är hos Carina fortfarande, han åkte dit i lördags men idag kommer han hem ! Som vi längtat efter honom. Och speciellt lillebrorsan som går och frågar hela tiden "Ää Willa" "Willa botta" Och ser lite ledsen ut, så jag tror vi kommer ha en glad liten Linus när William kommer sen =) Är helt sjukt vad man saknar dom små liven, men han har det allt kul hos faster och är ute och leker hela tiden :) ♥
 
Annars har våran helg varit lugn. Igår va vi ute på en promenad runt sjukhus. Linus var helt tossig för precis när vi kommer dit då har helikoptern precis landat så då va han helt galen för det. Sen när vi gick vidare så stog där två ambulanser. Våran lilla pojk älskar fordon och speciellt ambulanser och helikoptrar, det är favoriten! Så han var i himmelriket igår. Så nu känner jag verkligen att vi måste åka ner til Göteborg och hälsa på morbror på jobbet. (Han jobbar på akuten & på ambulansen) Linus kommer vara helt galen! :) Haha!
 
Nu på förmiddagen har vi vart hos Sara & Nicolina en sväng så Linus har busat där. Hoppat studsmatta och lekt i hennes lekstuga :) Får se vad vi hittar på idag. Jag håller på och tömmer poolen så jag kan flytta på den och fylla den igen ;) Inte för att Linus vill bada men William kanske vill de när han kommer hem =)
 
 
I promise to love you forever, every single day of forever ♥

Kommentarer
Postat av: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jennie, 21 år - foto, personligt, familjeliv ♥

Vilken mysig blogg du har tjejen :)

Svar: Åh tack, snälla du :-)
Marie

2012-07-23 @ 00:35:51
URL: http://thisismydestiiny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback