Måndag - 120723

2012-07-23 11:49:07 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Måndag, måndag, måndag..
Helgen har varit fullspäckad så tid för uppdatering har inte funnits. I fredags åkte vi till Borås för att lämna barnen hos mormor. Och de gick jätte bra. När vi kom hem så fixade vi lite käk och sen fick jag besök av Sara & Sarah och tog en cider tillsammans. Vid 1 va de dags att gå och lägga sig.
 
Lördagen så bestod det av att grejja hemma, städa och lite sånt. Och sen vid 17-tiden droppade folk in ! Jag måste säga att vi hade grymt kul. Förfestade hos mig tills klockan va 21.30 då vi begav oss ner på stan för att kika in Fallens Dagar :) Vi var väl lite överallt, avverkade öltälten först, sen hamnade vi på Odd Fellow en sväng och slutade kvällen på Olearys. Sen blev de hem och käka en macka, för fyllemat i stan va ju inte att tänka på om man inte ville stå i kö i sisådär 100 år. Men hembakat bröd funkade precis lika bra. Jag hade ju ändå tryckt i mig en langos under kvällens gång.
 
Sen igår så blev de pizza till frukost innan vi åkte till Borås för att hämta våra älskade barn igen ♥ Åh, vad vi har saknat dom! Kommer dröja länge innan jag tänker vara borta från dom så länge igen. Sen bar det av mot Göteborg för att släppa av Maxine där. Innan vi begav oss hemåt för en familjekväll på stan. Avslutade det hela med att titta på fyrverkerierna :)
 
Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag håller på att tvätta och städa. Precis tagit tag i övervåningen och nu är det bara nere kvar, samt lite på altanen. Skönt när de är gjort. =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback